top of page

Nye tiltag hos mig i 2024

Opdateret: 23. jan.

2024 tegner allerede til at blive et vildt år - på den positive måde og jeg glæder mig helt vildt til at invitere jer med på rejsen, for der er mere og nyt på vej.


Jeg har ansat vidunderlige kreative, spirituelle Anja Risgaard, som min kreative kaptajn. Hmm kaptajn tænker du, er det ikke dig der er kaptajn i virksomheden Joan... Jo det er det, men jeg er også et kaos menneske, der er optaget af nuet og fanget af lige præcis den opgave jeg står midt i og indimellem glemmer alt om struktur, langtidsplanlægning og eksekvering på knap så spændende opgaver, så Anja, skal ud over at hjælpe med at udvikle kreativt, for det er hun virkelig dygtig til, sætte skub på nogle opgaver og den del glæder jeg mig helt vildt meget til. For lyt nu godt efter... Det næste der kommer er vigtigt.. Vi kan ikke være gode til alting, vi skal ikke være gode til alting - det vi til gengæld kan, er at skabe en bevidsthed omkring, hvor vores styrker ligger og hvor vi med fordel kan trække ressourcer ind til at hjælpe os og jeg har brug for en kreativ kaptajn i min virksomhed der sætter skub på tingene, for at drømmene bliver til virkelighed.


Det er ikke meningen, du skal alting selv, det er meningen at du skal have hjælp og det gælder både fra de mennesker du har omkring dig og den universelle energi. I min virksomhed beder jeg altid de spirituelle kræfter og den universelle energi om hjælp til at nå mine mål og drømme og det har i den her ombæring manifesteret sig i Anja, som er som skabt til mig og min virksomhed, fordi vi er ens og vidt forskellige på samme tid. Vi har en fælles forståelse og supplerer hinanden opgavemæssigt - se det er et godt match.


Så husk at sende en bøn ud i universet, hvad ønsker du dig lige nu, hvad vil du gerne have hjælp til... og så en smule tålmodighed, så bare vent og se! Dine bønner bliver hørt, hver evig eneste gang du sender en afsted, men de bliver ikke altid besvaret i det tempo eller den form du ønsker dig - det kommer til gengæld med garanti i det tempo og den form du har brug for... du ved det bare ikke endnu.


Anja skal blandt andet hjælpe med at planlægge og eksekvere på sociale medier, events og kommunikation - bare rolig det er stadigvæk mine ord, Anja putter dem bare i en lækker indpakning - Hun skal tage kontakt til mulige samarbejdsparter, hjælpe med at udvikle produkter og meget mere (Vi har rigtigt mange gode ideer).


På den måde kan jeg koncentrere mig om det jeg er bedst til og elsker allermest i mit arbejde - og det er at hjælpe DIG og alle mulige andre med at lytte til den intuitive stemme der guider os, lige præcis derhen hvor vi skal være. Det er min passion og mit hjerteblod.


Så hvad er det så vi går og pusler med lige for tiden? Vi er blandt andet ved at lægge sidste hånd på en WEBSHOP med alle mine produkter, så som orakel- og englekort, lys, krystaller, smudge og meget mere. Til webshoppen kommer vi løbende til at udvikle produkter, der hjælper og støtter dig på din spirituelle rejse.


Jeg har udarbejdet et sæt englekort i samarbejde med min moster Marianne Pedersen, hvor vi er i gang med at lægge sidste hånd på grafikken og kan sende det til trykkeriet. Det glæder jeg mig virkelig til.

Udadtil er der stille - men bag tæppet sker der en hel masse, som jeg glæder mig til at løfte sløret for snart.


Håber du har en dejlig, dejlig dag


vinter stemning chai
vintermood218 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page