top of page
5i7a0673_edited_edited.jpg

Spirituel vejledning til private

Den spirituelle verden har en fantastisk evne til at stille ind på de blokeringer, der på en eller anden måde hæmmer os.

De fleste af os, har ting vi syntes er svære eller udfordrende, det kan være i relationen til andre mennesker, bestemte følelser, så som jalousi, usikkerhed, angst osv. uden nødvendigvis at vide hvorfor. Alle de oplevelser, hændelser, mennesker og følelser vi møder på vores vej i livet, sætter spor i vores krop og trækker tråde til fremadrettede handlinger. Det er jo en fantastisk ting, når en sang i radionen, trækker tråde tilbage til en koncert en varm sommerdag i gode venners selskab og derfor gør dig glad. Det er til gengæld mindre heldigt, når du får hjertebanken hver gang din chef kalder dig ind på kontoret, fordi der bliver trukket tråde tilbage til dengang du blev afskediget. Den typer bånd er det vigtigt at få kappet og ryddet op i og det kan jeg hjælpe med. 

Når du "farer vild i dine tanker" og kan mærke du agerer uhensigtsmæssigt i forskellige situationer, kan jeg hjælpe dig, via den spirituelle verden, med at stille ind på hvad det reelt handler om og så kan vi sammen sætte det fri. 

bottom of page