top of page

Anbefalinger

Partying Outdoors_edited.jpg

"Jeg vil på det varmeste anbefale en konsultation ved Joan. Det har for mig, været en øjenåbner. Jeg har fået spirituel vejledning på hvordan jeg kunne udvikle mig selv, mit firma og faktisk helt konkret hvad næste trin, med fordel, kunne være. Jeg havde i længere tid gået med en frustration, som jeg fik det helt særlige skub til at løse, på 1 time hos Joan. Jeg glæder mig allerede til næste trin/ time med spirituel vejledning. Det giver SÅ meget mening i mit arbejde og i mit liv. "

 

Marianne Sigersted

Ro til at gro

 

"Det at komme i englehænder, har skabt større forståelse af hvem jeg var, men mest af hvem jeg er. En vidunderlig følelse at blive spirituel guidet, gennem det der i årerækker har lukket ned for hvem jeg er, 0g som ved hjælp fra Joan nu har skabt lys, forståelse og rum for mit eget selv. En bedre udgave af mig selv. En spirituel guidning/vejledning, er en mental oprydning der kommer helt ind i krogende, og kun finder gode ting frem fra gemmerne, og samtidig smider det væk som tynger dine egne evner til at være den bedste udgave af dig selv. Ved at være i dialog med det spirituelle, finder man ved fælles hjælp ud af hvad der har betydning for fortiden, fremtiden og nutiden. En spirituel oplevelse, var for mig både en fysisk og psykisk oplevelse, som var med til at grounde mit selvværd og skabe større forståelse for andre."

Maria Duus Storgaard

 

"Jeg tager kontakt til Joan Locht til sparring om små og store spørgsmål i min forretningsudvikling. Det kan være alt fra valg af samarbejdspartner og priser til kontrakter og prioriteringer.
Som kreativ, intuitiv og visionær iværksættertype får jeg hele tiden nye ideer og skifter retning, men er også sensitiv overfor omverdens uvilje. Joans spirituelle brobygning hjælper og støtter mig til at forenkle og få skabt klarhed i mine mange tanker og følelser, og få bragt det til praksisnære handlinger og realistiske trin. Hun er skarpsindig, tydelig og samtidig venlig. I samtalerne rykker det vildt hurtigt til at se og forstå hvorfor og hvad der står i vejen og hvordan jeg kommer videre.
Som soloselvstændig står man meget alene med store og små beslutninger dagligt. Det er udfordrende når man samtidig er presset på tid og penge og ikke har råd til FOR mange fejltrin over en længere varig periode. Det er forretningskritisk hvis jeg vælger de forkerte samarbejdspartner, leverandør og kunder og fatal for min drøm om at skabe min egen drømme arbejdsplads.  Jeg kan varmt anbefale, at du har Joan Locht med på sidelinjen til små og store spørgsmål både i din forretning og personlige liv."

Siri Drachmann

New Nordic Media

 

"Jeg synes at det var en god oplevelse og der var en fantastisk atmosfære.

Joan har styr på det , og jeg er imponeret over hendes kunnen. Jeg kan kun anbefale andre at prøve en clairvoyance hos hende. Jeg kommer helt sikkert igen."

Lars Ove Gerschewski

"Jeg har brugt Joan som vejleder i forbindelse med karriereskift. For mig har den spirituelle vejledning været et interessant møde, som har åbnet op for at kunne sige ting og se det åbenlyse som min mavefornemmelse måske godt vidste, men ikke altid lyttede til. Joan har været spot on, nede på jorden og altid skarp i sin vejledning til lige at få lagt vægt på det vigtigste, og ikke det jeg med vilje har fremstillet som det vigtigste. Med god humor har det været som at få det at vide, man godt vidste i forvejen, men på en måde der lige passede til min situation og mig som menneske. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kommer til at bruge vejledningen igen for at få et kontant, til tider frækt, men altid velmenende svar."

Bonnie C. Barr

bottom of page