top of page
Business Consultation_edited.jpg

Spirituel vejledning til erhverv 

Jeg drømmer om at bygge bro mellem den spirituelle verden og erhvervslivet.

Den spirituelle verden er en virkelig kompetent samarbejdspartner når der skal træffes vigtige beslutninger, løbes risikoer og laves benhårde prioritering i en virksomhed og hvorfor ikke inddrage alt den råd og vejledning man har adgang til, når der skal træffes beslutninger; store som små.

Jeg hjælper dig med at stille spørgsmål og få svar fra den spirituelle verden, samtidig med at vi arbejder med at styrke din egen spirituelle forbindelse, så du manifesterer de drømme og visioner du har for din virksomhed.

Har du brug for hjælpe til at prissætte dine produkter, spørge ind til samarbejdspartnere, nye mulige projekter og lign. er der stor hjælp at hente fra den spirituelle verden. 

 

Jeg arbejder med forskellige modeller der giver dig fleksibilitet og mulighed for at rådføre dig med den spirituelle verden gennem mig, Jeg stiller direkte igennem og får kanaliseret dine svar direkte ned- når du planlægger langsigtet, men også når der dukker spørgsmål op her og nu, som kræver et hurtigt svar.

 

Du kan booke seancer af varierende længde via telefonen, eller fysisk her hos mig, men jeg kommer også gerne hjem til dig,

Ligeså du kan tilkøbe et klippekort, der giver dig mulighed for at stille enkle spørgsmål og få hurtigt svar mellem vores seancer. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, for at høre om de forskellige muligheder og blive klogere på om spirituel vejledning, kunne give mening for dig og din virksomhed - det koster ingen ting, men kunne til gengæld på sigt komme til at gøre en verden til forskel. 

 

bottom of page