top of page

Fuldmåne i Løven

Alt er energi - og når solen står lige overfor månen i løvens tegn, så kan man godt regne med noget ekstra,

Fuldmånen i Løven er en kraftfuld tid, hvor energien er høj og potentialet for personlig vækst OG manifestation er stærk.

Det er det ideelle tidspunkt at udføre spirituelle ritualer, som kan hjælpe dig med at forbinde dig dybere med din indre styrke og og autencitet.

I dette blogindlæg vil jeg snakke om nogle af de spirituelle ritualer, du kan udføre under fuldmånen i løvens tegn den 25 januar.

Tid til spirituelle ritualer - hvordan og hvad?

Hvorfor ritualer spørger du måske - er det lige lidt for hokus pokus for dig? Det er nu ikke så "fjernt" som du forstiller dig. Der er mange små hverdagsting som i forvejen er dine personlige ritualer, dog uden du tænker over det. Det kan være måden du laver morgenkaffen på - hvordan du forbereder at skulle i seng osv. Det er alle små vaner som for hver dag er blevet rutiner som sjældent ændres på. For ikke at snakke om juleaften, som for de fleste familier er et langt ritual, nærmest som var der en drejebog.

Ritualer i forbindelse med en ny start, eller en afslutning - eller manifestation er kraftfuldt. Hvis du kombinerer din intention med energien fra universet og et ritual for at målrette dit ønske - så er det næsten magisk, bare prøv:


Forslag til fuldmåne ritualer du kan udføre selv, eller sammen med andre


Fuldmåne manifestation

En kraftfuld måde at udnytte energien fra fuldmånen i løvens tegn, er at nedskrive en manifestation. Find et roligt sted, hvor du kan være alene og samle tankerne. Skriv ned hvad du ønsker at manifestere i dit liv. Vær specifik og posi tiv i dine intentioner og visualisér, hvordan det vil føles at opnå dit ønske. Læs din manifestation højt under fuldmånen og lad universet tage imod dine ønsker.

Fyr-ceremoni

En fyr ceremoni er et oldgammel ritual, der symboliserer transformation og frigivelse af det gamle, for at skabe plads til det nye.

Saml nogle tørrede urter (eller hvad du har). Tag et stykke papir og skriv ned hvad du ønsker at give slip på. Tænd et lille bål eller brænd papiret i en lille røgelses skål. Lad røgen stige til vejrs som et symbol på transformation. Hav fokus på at give slip på det der ikke længere tjener dig og åben op for nye muligheder.


Løve meditation

Løvens tegn repræsenterer styrke, mod og selvtillid. En løve meditation kan hjælpe dig med at forbinde disse kvaliteter. Find en behagelig siddestilling, luk øjnene og tag dybe vejrtrækninger. Forestil dig, at du bliver omgivet af et gyldent lys, der symboliserer løvens energi.

Fokuser på at styrke din indre kerne og visualiser dig selv som en majestætisk løve. Lad netop denne meditation styrke dit mod til at forfølge dine drømme.


Krystalopladning

Fuldmånen er altid det perfekte tidspunkt at oplade dine krystaller på - Placér dine krystaller i en skål eller sæt dem blot frem i vindueskarmen., hvor de kan modtage månens lys. Visualisér hvordan månens energi fylder krystallerne og renser dem for negativitet.

Du kan også bruge denne tid til at programmere dine krystaller med specifikke intentioner. Brug krystallerne når du meditererer, eller hav dem med dig for at forstærke din spirituelle praksis.


Fuldmåne bad

Et fuldmåne bad er en vidunderlig måde at rense og genoplade din energi på. Find gerne et sted hvor du kan være i kontakt med naturen. Forestil dig hvordan månens lys renser og oplader din krop og dit sind.

Er du ikke vinterbade typen, kan du sagtens lave dit fuldmåne bade ritual hjemme på badeværelset.Fuldmånen i løvens tegn den 25 januar 2024 er en særlig tid , hvor du kan forbinde dig dybere med vores indre styrke og autencitet. Ved at udføre spirituelle ritualer kan du styrke din evne til at manifestere. Frigive det gamle og åbne dig mod nye muligheder.

Uanset hvilket ritual du vælger, er det vigtigt at være åben og tillade energien fra fuldmånen til at guide dig. Nyd tiden og lad den inspirere dig til personlig vækst.Jeg håber du kunne bruge blogindlægget - og så vil jeg bare ønske dig en rigtig dejlig tid med løve energien.


De kærligste hilsener


37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page