top of page

Vision board

Lær at bruge et vision board til manifestering som et kraftfuld redskab.

Manifestation er både nemt og svært på samme tid. Det kan være svært at fastholde sin vision igennem processen - her kan et vision board hjælpe dig visuelt, med at tiltrække præcis det du ønsker i dit liv.

 

Som du kunne læse i Joans tidligere blogindlæg, omkring det at "hæve sin vibration" i forhold til manifestation, så handler det om at være så tydelig og specifik som muligt i forhold til hvad du ønsker dig.

Hvis ikke du har læst Joans blog omkring det emne, anbefaler jeg at du gør det først, via knappen nedenunder.visionboard med drømme til manifestering
skab en personlig drømmetavle med præcise informationer

Hvordan kan en collage af billeder hjælpe dig, tænker du nok? Svaret er simpelt; Hvis du ønsker dig en bil - så er det ikke nok at tænke ´bil´- du skal være så specifik at du kan SE bilen for dig når du lukker dine øjne og nærmest føle hvordan du har det når du kører i den, hvilket mærke og farve den har osv.

Hvis du ønsker dig en bil, så skal du nok få en bil - men universet skal vide helt specifikt HVAD for en bil vi snakker om. Ellers kan det være du ender med en der ikke kan køre eller noget helt andet.

For dig der har lidt svært ved at skabe billederne for det indre øje, kan et vision board netop være præcis dét redskab til at hjælpe dig til succes.


Du tænker nok; jamen er det ikke bare det damebladene kalder et "mood board"?

Det er måske lavet ud fra samme princip ift. at du klister nogle billeder op på en planche. Her er det dog ikke farveprøver eller designs på den måde. Det er en visualisering af det du gerne vil manifestere i dit liv - et DESIGN over dit liv i fremtiden.


Men hvordan virker det?

De billeder du skal bruge til dit vision board, skal være billeder som fremkalder en levende følelse indeni dig, når DU kigger på det. Vores underbevidsthed er en stor del af arbejdet med manifestering og hvordan det hele virker. Derfor er visualisering med til at præge din underbevidsthed, når du flere gange om dagen kommer til at kigge på dit vision board.


Et vision board er altså et meget stærkt værktøj, som ikke bare er en pæn tavle med fine collager på.

Fordi for dig, skal det være en reminder om de mål du har sat dig og noget som virkelig sætter skub på dit underbevidste "program". Det kan medvirke til ændre dig fra at være "dit tidligere jeg" til at du kan blive dit "nye jeg" som du længes efter.

 

Sådan kommer du i gangTrin 1: Målsætning (Hvad er det i virkeligheden du vil)?


Før du begynder med at kreere din tavle, så må du spørge dig selv om, hvad det egentlig er, du ønsker at tiltrække i dit liv. og her er det vigtigt at du er 100% klar og tydelig. I forhold til manifestation, så ønsker du ikke at tiltrække det forkerte ind i dit liv, vel?


Du skal tænke på, hvad det er du ønsker dig NU, og du vil sagtens kunne evaluere på dit vision board regelmæssigt.Trin 2: Fysisk vision board eller digitalt


Du kan lave dit vision board fysisk eller digitalt. Du skal nu overveje hvad der vil virke bedst for dig og det kan selvfølgelig også være både og.


Hvis du er typen der aldrig er hjemme, og konstant er på farten - så kan det være du skal lave dit vision board digitalt.


Hvis du er en person der har lange arbejdsdage hvor du kigger på computeren eller sidder på kontor, så kan det være at du skal kombinere mulighederne, ved at lave din baggrund på din computer om til dit vision board og samtidig have en fysisk på væggen.


Uanset hvem du er, så virker et vision board KUN HVIS MAN BRUGER DET. Man bliver derfor nødt til at udsætte sig selv for at kigge på det regelmæssigt, for at den kan aktivere din underbevidsthed og hele den universelle energi.


Trin 3: Valg af billeder


Find billeder der repræsenterer det specifikke mål du vil have skal manifesteres. Jo mere præcist des bedre.

Det er vigtigt at billederne vækker noget inde i dig - en stærk følelse. Du kan også bruge ord sammen med billederne.

Hvis du ønsker dig en bil, så tænk hvilken bil det skal være - hvordan ser den ud indeni, hvordan er den at køre, hvad føler jeg, når jeg kører bilen osv. Du kan også have et vision board med flere aspekter af dit liv - Fx rejser, arbejdsliv, livsstil mm. Det er smag og behag.


rejse og rigdom visioner for livet
eksempel på mixed vision board

Trin 4: Skab dit vision board


Når du har fundet alle dine specifikke billeder, så er det bare med at få dem op på din tavle.

Du kan selvfølgelig lave en collage i en app, men hvis du er mere taktil og "hands on" typen, så kan du også printe billederne ud og sætte dem op præcis som du ønsker. Du kan klistre dem op på bagsiden af en stor plakat, bruge et blankt kanvas eller en almindelig tavle. Kun din fantasi sætter grænserne.


Nogen siger at det er vigtigt at der er en vis orden over dit vision board.

Hvis du er bange for at det hele bliver lidt for rodet, så kan man sagtens lave flere vision -boards kørende.

Jeg har selv 2 vision boards. Det ene med hvad jeg ønsker skal manifestere sig i mit arbejdsliv med Joan (verdensfirmaet) - hun griner nok nu, da hun udemærket godt ved hvad punkt 1 er på den liste... Det andet vision board er hvad jeg ønsker at opnå personligt (livsstilsorienteret).Andre syntes det er perfekt bare med et vision board som indeholder det hele.

Så gør hvad der passer dig allerbedst. Men husk at for at det skal virke, så skal det bruges så det kan arbejde for dig. Derfor er placeringen som sagt super vigtig. Vælg et sted hvor du går forbi det flere gange om dagen.

Hver gang du kigger på det bliver dine drømme og mål husket og det gode ved det hele er, at det virker i underbevidstheden.

Du kan også arbejde med den det helt bevidst fx hvis du laver visualiseringsøvelser.

Hvis du har en dårlig dag (dem har alle engang imellem) - kan den hjælpe dig med at fokusere på, hvorfor du ønsker at forblive i et positivt mindset - og det hjælper.


Personligt tip: Fotografér dit vision board (hvis du har valgt at lave et fysisk) - på den måde har du det altid med dig på din telefon.


 

Vision board øvelse:


Sid foran dit board og kig på hvert billede som en film. Som om du sidder i biografen og ser dit ideelle liv på skærmen.

Prøv at "gå ind i filmen"- ind i dig selv, hvor du ser dig selv leve dit ideelle liv.


Hvordan føler du dig? Hvad hører du og hvad ser du? Hvad lugter du? brug sanserne. Vær glad i situationen og lev det som om det allerede er sket.


Når du laver denne øvelse regelmæssigt, så vil du opleve at du kommer tættere på dit mål, og du vil få de input du behøver for at nå det.


Du skal ikke være bange for at være kreativ med dit vision board - jo mere sjovt du har det, des bedre er det.


Tak fordi du læste med. Jeg håber det har inspireret dig til, også at afprøve metoden.

Lykke til på din rejse.


Ha en inspirerende dag


Anja (Joans kreative kaptajn)

25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page