top of page

Budskaber fra De Nye Engle

Nu er det endelig sket. Efter lang tids intens arbejde, har jeg udgivet mine første englekort i samarbejde med min moster Marianne Pedersen


Det sidste år har budt på masser af nye spirituelle indsigter og de er nu nedfældet fysisk i 33 englekort med Budskaber fra De Nye Engle - som jeg og min moster har kanaliseret. Derudover indeholder kortsættet 12 øvelser som meditation mmenglekort i gyldent lys
Budskaber fra De Nye Engle

Processen

At skabe englekort og kanalisere budskaber fra De Nye Engle, har været en dybt givende proces, som har krævet åbenhed, tillid og sensitivitet overfor den åndelige verden.

Mange mennesker søger vejledning og støtte fra englene i deres liv, og at skabe disse englekort har været en smuk måde at formidle disse guddommelige budskaber på.


Da vi gik i gang med at skabe englekortene, var det først og fremmest vigtigt at vi havde forbindelse til de engle og åndelige vejledere, som kaldte os til at kanalisere deres budskaber.

Vi har etableret kontakt igennem meditation, bøn og andre praksisser, der åbner op for direkte kanalisering og modtagelse af budskaber. Det har været alt afgørende at vi havde tillid til den ukendte proces som foregik og frem for alt var det vigtigt at være åben overfor de budskaber som kom igennem.


Når vi har hevet budskaber ned, modtager vi dem med ekstrem åbenhed & ydmyghed. Budskaberne kan komme på forskellige måder- gennem billeder, ord, følelser eller intuition.

Her er vores erfaring med at skelne imellem egne tanker og englenes budskaber essentiel. Det kræver praksis, erfaring og tillid til ens evner som kanal for det åndelige.


Når vi har fået budskaber ned, har vi sammen omsat dem til englekort eftersom hver engel er kommet detaljeret frem med hvert sit budskab.

Det har været vigtigt for os at formidle disse budskaber så præcist og rent som muligt, så de kan være til gavn og inspiration for dig.


At skabe disse englekort er virkelig en proces, der kræver tålmodighed, dedikation og tillid til den åndelige verden. Det er ikke som at skrive en fiktiv novelle, hvor kun forfatterens fantasi sætter grænser. Kanalisering er som at skrive metafysiske biografier.

Det har virkelig været en smuk måde at forbinde sig med de engle og åndelige vejledere der er kommet frem.Gennem dette arbejde har vi fået vejledning, støtte og healing fra de højere riger og skabt dybere forbindelse til vores spirituelle natur.


Du kan selv arbejde med kanalisering af budskaber fra den spirituelle verden, hvis du er nysgerrig og har lyst.

En måde at starte på, kan være at sætte dig i en bevidst meditation. Sæt dig i meditation med et spørgsmål. Det kunne eksempelvis være; hvad skal jeg være særlig opmærksom på, i mit liv lige nu. Sæt dig i meditation med det spørgsmål en rum tid, bed englene og de spirituelle guider om hjælp til at vise dig de indsigter du har brug for.

Efter meditationen sætter du dig med en notesbog og skriver det ned der kommer til dig. Det behøver ikke give mening til at starte med, skriv de tanker der opstår i dig, lad pennen vise vej.

Din fornemmeste opgave er egentlig "bare" at følge med, og se så hvad der opstår. Måske får du stærke og meget tydelige budskaber frem og så er det dejligt, men det kan også være at det ikke lige lykkedes at få et tydeligt budskab frem og så er det også helt okay.

Det er med spirituelt arbejde, som med alt muligt andet, jo mere du træner jo dygtigere bliver du og det behøver ikke lykkedes i første forsøg, langt fra, men så er du i gang.


Der findes så mange forskellige måde at kanalisere budskaber fra den spirituelle verden på, din fornemmeste opgave er at knække koden til, hvordan DU bedst muligt modtager beskederne og lige her skal du lade dig inspirere og prøve dig frem, for der findes kun en der for alvor kan løse den opgave og det er DIG - vi andre kan være så heldige at få lov til at inspirere, motivere og støtte processen på vej, men det er din opgave alene, at finde vejen frem til, hvordan du kan kanalisere budskaber fra dine spirituelle guider.


Det har været en vild og tidskrævende proces, at skabe englekortene Alt i alt har det taget omkring 2 år fra vi startede til vi havde de færdige kort i hænderne.

På alle tænkelige måder en vild og lærerig rejse undervejs, for imens jeg deler med dig de indsigter jeg opnår i mit spirituelle arbejde, så er jeg fuldstændig ligesom dig, i fuld gang med at lære at kanalisere den spirituelle verden og nu tænker du måske... argh Joan det har du vist lært, ork ja det har jeg da, men jo mere jeg ved, des mere ved jeg at der er SÅ meget mere at lære endnu, for dig og for mig - heldigvis.


 

Mere nysgerrig?

Jeg håber du har nydt denne blog om processen med at skabe englekort og kanalisere budskaber og at det har været informativt og inspirerende for dig.

Hvis der er dukket flere spørgsmål op, undervejs i læsningen, eller ønsker du at diskutere emnet yderligere, er du altid velkommen til at tage kontakt.


Tusind tak for din interesse.


Du kan købe Budskaber fra De Nye Engle hos mig, bestil gerne via mail: intuitivcoach@Joanlocht.dkSættet koster 299 kr og indeholder i alt 45 kort med beskrivelser og øvelser på dansk samt en Rosakvarts engel.


Tusind tak fordi du læste med23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page