top of page

Spirituelt Erhvervsnetværk for Powerkvinder foråret 24

Opdateret: 20. mar.

Har du set at jeg medio april starter et eksklusivt netværk op for dig som er iværksætter, leder eller ansat i en anden forretningsmæssig kontekst.


For dig der er super ambitiøs og søger et alternativ til de traditionelle erhvervsnetværk, fordi du ønsker at få universet til at arbejde for dig på alle planer.


buddha røgelse messing spiritualitet
Lær at bruge din spirituelle side på direktionsgangen og oplev en forskel

Det er for dig!

Opstart af dette netværk foråret 2024 er dedikeret til at støtte iværksættere/ledere/powerkvinder i den personlige og professionelle udvikling gennem en holistisk tilgang. Ved at kombinere spirituelle principper med forretningsmæssig ekspertise, vil dette kursus og netværk være en unik rådgivnings- og uddannelsesoplevelse for dig som ønsker at trække de universelle energier med ind på direktionsgangen/førerbunkeren.


Netværks tanken

Min grundlæggende holdning til spirituelt arbejde er, at det arbejder individuelt; vi ser mærker, hører, føler og oplever forskelligt, intet mere rigtigt end andet, bare individuelt og derfor forskelligt.


Alt du behøver, ligger allerede kodet i dig. Jeg ønsker med netværket at skabe et rum, der inviteret til at åbne op for din egen indre visdom og power, så du kan designe præcis det arbejdsliv du ønsker dig. Vi skaber et rum der motiverer, inspirere og skubber kærligt på tværs af brancher, stillinger og personligheder.


1:1 session

I dette forløb får du blandt andet 1:1 rådgivning med mig.

Rådgivningen vil fokuserer på at kalde dine styrker frem og se kærligt på de områder, hvor du skal være særlig opmærksom. Det hjælper dig med at opnå indre klarhed og balance, som er afgørende for succes i dit erhvervs og arbejdsliv. Vi skal sammen udforske dine spirituelle styrker og bruge dem til at skabe en meningsfuld forretningsmodel.


Holistisk udførelse

Modulerne i forløbet omfatter emner som mindfulness, meditation, energiarbejde og manifestationsteknikker. Modulerne er designet til at styrke iværksættere/ledere i, at skabe en dybere forbindelse til dit formål og din passion, hvilket kan omsættes direkte til din virksomhedsstrategi og udførelse.

Ved at dyrke både den indre og ydre vækst hos dig, tilbyder dette netværk en helhedsorienteret tilgang til forretningsudvikling, der ikke kun fokuserer på økonomisk succes, men også på personlig opfyldelse og åndelighed.


Tilmeld dig hurtigt

Du kan læse mere på min hjemmeside omkring dette forløb - Jeg ønsker at forme 2 energimæssigt allignede grupper. Halvdelen af pladserne er allerede væk, derfor skal du være hurtig, hvis du vil være sikret en plads.

Holdene sammensættes, så du som deltager, er sikre taletid, en skabende dynamik og en stærk og kraftfuld vibe i rummet.
39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page