top of page

Oplev mig på messe i Thisted

Hej alle spirituelle søgere og messeentusiaster!


Jeg er begejstret for at annoncere, at jeg som spirituel vejleder vil være til stede på den alternative messe i Thisted, som finder sted fra 15-17 november.


Jeg plejer ikke at deltage i messer, men da jeg har hørt meget godt om netop messen med alternative & sanselige oplevelser i Thisted, så blev det alligevel et ja-tak herfra.


For dig som messegæst bliver det en fantastisk mulighed for at udforske og opleve forskellige spirituelle tilbud, og jeg vil have nogle spændende messetilbud med til dig.


Bl.a. vil jeg alliere mig med min assistent Anja, som vil stå i min lille "kiosk" hvor jeg tager nogle lækre engle- og orakelkort med. Der vil også være muligt at købe krystaller meditationslys og smudge/røgelses kits samt meget mere.

Du vil også kunne booke en tid til clairvoyance guiding og tolkning af englekort på messen.

Dette er blot nogle af de ting, jeg vil trække op af hatten.


Clairvoyance guiding er en unik mulighed for at få indsigt og vejledning fra den åndelige verden. Jeg vil tilbyde personlige mini-messe clairvoyance sessioner, hvor jeg vil bruge mine intuitive evner til at give dig vejledning og støtte med dine livsudfordringer.

Med sådan et messe tilbud kan du også se om vi matcher til et evt. fremtidigt samarbejde.


En anden spændende mulighed, jeg vil tilbyde på messen, er tolkning af englekort. Englekort er smukke kort, der indeholder budskaber og vejledning fra englene. Jeg vil bruge mine evner til at tolke kortene og give dig en dybere forståelse af de budskaber, der er beregnet til dig.

Englekortene kan give dig klarhed, støtte og inspiration i dit personlige og professionelle liv.


Jeg ser frem til at møde netop dig på den alternative messe i Thisted.

Det bliver en unik mulighed for at udforske den spirituelle verden og få gavn af mine messetilbud.


Uanset om du er nysgerrig på krystaller, clairvoyance eller englekort, vil jeg være der for at guide dig og give dig en meningsfuld oplevelse.

Husk at besøge min stand på messen for at få mere information om mine services og messetilbud.

Anja & jeg vil selvfølgelig være tilgængelig for at besvare spørgsmål og give dig en smagsprøve på, hvad jeg kan tilbyde som spirituel vejleder.40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Vision board

Comments


bottom of page