top of page

"Hæv din vibration"

Opdateret: 7. mar.

Jeg har lavet et lille skriv om hvordan du kan arbejde med din vibration og hvordan ALT er energi.

Hvordan du bliver bevidst om din vibration og hvordan den kan påvirke dit liv og dine omgivelser.

Du kan aktivt justere på det universet giver dig og du kan starte i dag.ripple effect - du vibrerer


Alt er energi

ALT er energi - Det er ikke bare en filosofi eller en spirituel overbevisning. Det er evidens baseret videnskab, at alt fra selv det mindste atom som vi er bygget af, til det store kosmos som alt er en del af- er energi og alt energi vibrerer.


Hver vibration har en frekvens - fuldstændig ligesom hvis du justerer kanalen på en gammeldags radio.


 


Alle de tanker vi tænker, alle de følelser vi føler og alle de handlinger vi gør, skaber bølger igennem vores energifelter. Bølgerne er vibrationer - ikke bare for os selv individuelt, men vores vibrationer påvirker verden rundt omkring os kollektivt.


For at forstå den her "ripple effect"; så forestil dig at du kaster en sten i vandet, hvor overfladen er spejlblank. Stenen skaber en bølge som spreder sig til flere (som ringe i vandet, bogstaveligt talt).

Vores tanker og følelser er som stenen der bliver kastet ud i den universelle energi.

At forstå dét, er også første skridt på vej til at højne din vibration.


Positiv vibration


Du har kraften til at skabe positiv vibrationer for dig selv og dine omgivelser.

Tænk på hele universet som en stor radio, hvor du enten kan agere som transmitter eller modtager. Du skal nu fokusere på at tune ind på kærlighed, overflod og lykke Det er ikke bare en metafor eller floskel. Det er et billede af, hvordan energi virker!

Positivitet er ikke bare at være lykkelig eller god, sådan overfladisk. Positivitet skal komme fra et sandt sted med kærlighed, taknemmelighed og sindsro.

Når vi tuner ind på de her ting, så vil vores virkelighed justeres ind i forhold til universet på en højere frekvens.

Se på principperne bag Law Of Attraction hvor " like attracts like".


Altså når du vibrerer med glæde, så tiltrækker du glædelige oplevelser. Når du udsender følelsen eller tanken om at du er rig, så tiltrækker du rigdom.

Du skal ligesom finde og være utrolig bevidst omkring den "kanal" du ønsker at lytte til - og så skal du lære at stole på - og lade universet arbejde for dig, udenfor din kontrol. Du skal med andre ord lade universet være orkestret, og vente på den sang du leder efter bliver spillet på den kanal du har fundet. Hvis du leder efter klassisk musik, så kan du komme til at vente længe, hvis du tuner ind på P3...

Altså sagt på en anden måde - hvis du sender ud til universet at du MANGLER en kæreste eller penge, så griber universet at "sådan er det" ... og du vil blive ved med at mangle penge eller en kæreste. Du skal ligesom fokusere på følelsen af allerede at have det, som du mangler, så du sender den energi ud i universet og herefter sker magien- du vil begynde at vibrere på den høje frekvens. Universet går i gang med at orkestrere det der skal til, for at gi dig det du ønsker til dig.

SÅ enkelt og SÅ svært på samme tid. For det eneste du reelt set behøver, er at sende tanken ud i det store kosmos og stole blindt på, at det er i fuld gang med at udfolde sig, men så kommer vi til den svære del. For at kunne sende det så "rent" afsted som muligt, skal du stole blindt på, at det er i fuld gang med at ske, uden at ville kontrollere hvordan og det er svært, når vi så gerne vil styre hvad, hvor hvornår osv. for, det sekund du forsøger at tage kontrollen over hvordan rent faktisk skal udfolde sig, laver du støj på din kanal og budskabet kommer mere utydeligt igennem.


Den højeste frekvens


Den højest mulige frekvens er kærlighed. Kærlighed er den reneste form for energi der findes.

Kærlighed er nøglen til universet. Her snakker jeg ikke om kærlighed som noget der begrænser sig til den romantiske kærlighed. Her snakker jeg om kærligheden til dig selv, til naturen, til andre, til ALT - en form for ubegrænset kærlighed. Den er ekstremt transformerende for vores vibration.


Er kærlighed din grund-vibration, så vil dine vibrationer justere sig efter universets højeste frekvens - medfølelse, empati og forståelse for alt levende.

Når vi er på en frekvens af kærlighed, så heler vores sår, der opløses traumer og vi skaber et magisk sted.Negative vibrationer


Ligeså vigtigt det er, at se på positive de vibrationer - ligeså vigtigt er det, at acceptere de negative vibrationer.

De manifesterer sig i livet som angst, tvivl, vrede, jalousi og andre mørke stemninger og uanset hvor meget "love & light" du bringer med dig, så kan du ikke undgå, nogle gange at løbe ind i de følelser vi sætter mindre pris på, det vigtigste er, at du ikke bliver bange for dine skyggesider, når de viser sig. I stedet skal du blive nysgerrig på hvad de kommer af. De er alle sammen en del af det, at være et vidunderligt uperfekt menneske og skal ikke skubbes væk, men accepteres og forstås.


At iagttage dine negative tanker og følelser (skyggearbejde), gør dig i stand til at guide dig selv tilbage i balance. Det gør du når du går på nysgerrig opdagelse i, hvad der ligger bag følelsen af vrede, angst, jalousi osv. Hvis du leder længe nok og hvis du går langt nok tilbage i årsagen til følelsen, vil du opleve at svaret altid er kærlighed eller oplevelsen af mangel på kærlighed i ordets bredeste forstand.


Så når du rammes af en negativ vibration, skal du forstå, at den prøver at fortælle dig en historie om fortabt kærlighed og det er årsagen til at du reagere, for det er, uden sammenligning, det dyrebareste vi har - kærligheden til os selv, hinanden og verden vi lever i.

Ved at flytte dit fokus aktivt, så du undgår at de negative tanker eller følelser rodfæster sig ved, at du prøver at ændre frygt til kærlighed og tolerance, er du i stand til at ændre din vibration. Det ER svært, men når du er bevidst om dit fokus og ikke mindst dit MINDSET, er det rent faktisk muligt.


Manifestation


Manifestation handler ikke om bare at "få". Det handler i høj grad om at justere dig selv, så du bliver i stand til at modtage.

Altså du skal justeres så du svarer til den frekvens, i forhold til det du ønsker. Lidt ligesom når du tuner din radio ind på den kanal du har lyst til at høre.


For at manifestere bevidst, så er klarhed og intention nøgleordene!

Du skal være helt klar på hvad du ønsker dig og hvorfor.

Du skal være helt klar på din intention. Klarhed er en slags ledestjerne der sender et signal ud i universet.

Derefter skal du forberede dig på, at det du har ønsket dig rent faktisk bliver en realitet - derfor er tydelighed helt vildt vigtigt - for har vi ikke alle sammen prøvet at ønske os noget hvor det vi fik, måske ikke helt svarede til det som vi havde tænkt os eller vildere endnu, var meget mere end vi havde brug for. Personligt har jeg engang lykkedes med, at manifesterer mig til en fyldt kalender og hold da op hvor var den fyldt... Det var måske alligevel ikke helt det jeg ønskede mig. Så tydelighed is key.


Måske har du et helt skarpt billede i dit hoved af hvordan det skal se ud, måske kan du genkalde den følelse du får i din krop, når du opnår det, det er ikke vigtigt hvordan du skaber tydelighed, det vigtigste er, at du er tydelig, super duper mega helt uden spørgsmålstegn tydeligt.


Slip kontrollen


Manifestation handler også om at turde at give slip.

Det kan virke modsætningsfyldt, men manifestation handler også om en subtil balance imellem "intensionen og det at give slip".

Sæt din intension, giv slip og stol på at universet har din ryg.


At stole på universet er faktisk det allervigtigste når det kommer til manifestering, selvom det kan føles ret kliché agtigt.

Det er derfor det ikke er så ligetil som det lyder...

Vær opmærksom på, at de følelser du slipper ud skal være de følelser som du forestiller dig, at du har, når du opnår det du ønsker dig og samtidig skal du fuldstændig slippe tøjlerne og tro på universet. Det er jo vildt grænseoverskridende for ethvert travlt moderne menneske.


Vores tanker og ord er kraftfulde værktøjer, der i bund og grund former vores virkelighed.

Det er også en kende skræmmende, at alle de tanker vi tænker, alle de ord vi siger bærer en vibration med sig. En vibration med høj eller lav frekvens som skaber din og min realitet.

Vores tro og følelser dikterer den retning vi bevæger os mod, det skal vi turde acceptere, for når vi gør det, kan vi samtidig være med til, i langt højere grad at påvirke retningen.


Det var alt jeg havde på hjerte i dag.

Du er som altid, meget velkommen til at tage fat i mig, hvis du er blevet nysgerrig på mere og hold øje med workshops i manifestation som jeg løbende faciliterer.


Ha den dejligste dag! 

Er du iværksætter & nysgerrig på hvordan du kan implementere spiritualitet i din virksomhed. Så er der lige nu åbent for tilmelding til Det Spirituelle Erhvervsnetværk for Power Kvinder.

Et rum til dig hvor du kan finde inspiration, viden & værktøjer til at skabe endnu vildere resultater personligt, samt i din virksomhed.
75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Vision board

Comments


bottom of page